Следвайте Гласове в ТелеграмАз друго казах вчера - ако министърът продължава

...
Следвайте Гласове в ТелеграмАз друго казах вчера - ако министърът продължава
Коментари Харесай

Денков отлага оставката, Калин Стоянов тръгнал в правилната посока

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Аз друго споделих през вчерашния ден - в случай че министърът продължава да си затваря очите и да замазва тези проблеми, тогава щях да си потегли. " Така отговори министър председателят Николай Денков на заложен въпрос дали държи на позицията си, че в случай че не си тръгне министър Калин Стоянов, той ще напусне поста си.

И добави, че той сега е " тръгнал в вярната посока ". " Надявам се да извърви този път до края ", сподели Денков след конфликтите на футболни почитатели в София.

" Видях, че Стоянов е оповестил, че трима чиновници са освободени. Това е знакът, който Министерство на вътрешните работи дава, че насилието не може и не би трябвало да бъде оставено безнаказано. Трябва да продължат инспекциите и тези, които биеха паднали хора, публицисти и елементарни протестиращи, би трябвало да изоставен Министерство на вътрешните работи ", съобщи още той.

Трябва да продължат инспекциите. Тези, които биеха паднали хора, елементарни протестиращи и публицисти, би трябвало да изоставен структурите на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи министър председателят Николай Денков след конфликтите на футболни почитатели в София.

От думите му стана ясно, че те би трябвало да си получат наказването. " Веднага желая да кажа, че това е доста, доста дребна част от всички чиновници, които бяха там. Искам да поздравя останалите за това, че не бяха изкушавани от тези безобразия ", добави министър председателят.

Източници: dariknews.bg, " 24 часа "

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР